Gør din bestand investere Guru har en postordre Ph.D.?

Tager du en persons legitimationsoplysninger for givet? De fleste mennesker gør! For eksempel tror de to gange, når de hører om marxismen. De tage konceptet alvorligt, fordi de ved, at det var forfattet af Dr. Karl Marx. Hvad de ikke ved er, at “Dr.” Marx var en skørtejæger, der var for doven til at arbejde sig igennem de højere uddannelsesinstitutioner at tjene sin Ph.D. på ærlig måde. “Dr.” Marx fik sin “doktorgrad” pr. postordre! Desværre, for moderne økonomi han havde en gave til snakketøj og var i stand til at sælge sin ugrundede ramblings af økonomiske reformer, der var intet mere end en forvirret projektion af sin indre vrede på sin egen inkompetence snarere end evne som økonom.
Selv tilbage ved årsskiftet af sidste århundrede var der skrupelløse universiteter, der accepterer næsten enhver, der gælder. Disse bunden sats “universiteter” blev kendt som diploma mills. Mange mennesker ved ikke, at disse diploma mills eksisterer den dag i dag. Mange enkeltpersoner søger en doktorgrad i business administration på grund af de høje lønninger til business professorer. Skoler som Universitet i Sarasota, Nova Southeastern University og Californien Coastal Universitet er eksempler på angiveligt højere uddannelsesinstitutioner at tilbyde “distance learning ph.d.-programmer” i business administration, men har lav accept standarder og høj eksamen priser.
Af denne grund disse skoler er kendt som “postordre diploma mills” og ikke opfylder akkrediteringskravene af amerikansk forsamling af kollegiale skoler af Business (AACSB). Det er umuligt at få den daglige læreplads for fuld nedsænkning indoktrinering, som en ph.d.-kandidat i business administration modtager fra en kvalitet forskningsinstitution. University of South Carolina hvor jeg modtog min Ph.D. i finansiering, for eksempel, accepterer kun to kandidater hvert andet år. Hver kandidat modtager konstant fokuseret daglige instruktion i det felt, der er både opslidende og nødvendigt for udviklingen af kvalitet finance forskere og professorer. Ikke-akkrediterede fjernundervisning ph.d.-programmer er en guldgrube for ejerne men underminere kvaliteten af videregående uddannelser i USA i dag.
Jeg advare investorer at det er af afgørende betydning, at de nøje gennemgå legitimationsoplysningerne for mentor de vælge for at lære at investere i aktiemarkedet. Svindlere tænke ikke to gange før udvikle stock investering, råvare eller mulighed for handel kurser til at tjene lidt ekstra penge for sig selv uanset om hvad de underviser hjælper deres elever.
Jeg kender faktisk en investering-guru, der har aldrig handlet futures, der regnede ud af, hvad folk ønskede at vide om investering online og derefter blot skræddersyet et kursus til deres behov. Denne skræmmende valg af en uerfaren vejleder er mere udbredt end du måske kender. Du skal være meget forsigtig, fordi der er en masse “aldrig været der, aldrig gjort det, men jeg vil lære dig, hvis du betaler mig store guruer” derude.
Du bør udvise stor forsigtighed, når du beslutter at følge nogen investeringsrådgivning. Kig efter gode legitimationsoplysninger fra kendte universiteter. En god skole i Finans accepterer for eksempel kun en eller to Ph.d.-studerende hvert år eller hvert andet år. Kontrast dette til skolens medicinsk skole, der accepterer omkring et hundrede og halvtreds medicinsk studerende hvert år. En finansiering doktorgrad er den vanskeligste Ph.D. for alle at opnå i de sociale videnskaber. En kandidatgrad fra en god økonomiprogrammet i en solid Universitet er også vanskeligt at opnå. Kontroller din mentor legitimationsoplysninger omhyggeligt, før du udlevere dine hårdt tjente dollars til at købe deres kursus.
Nogle mennesker er blevet fremragende investorer uden omfattende uddannelse og kan være i stand til at lære dig nyttige oplysninger. Hvis de hævder superior investere evne så sørg for at det er dokumenteret og gennemse dokumentationen omhyggeligt. Du kan selv ønsker at kontrollere straffeattesten for enhver forudgående svigagtige aktiviteter. En ting jeg kan forsikre Dem om er, at du vil lykkes, hvis du vælger den rigtige mentor til at lære dig at investere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.