Gæld konsolidering lån-finansiel frelser?

Det er den dag, du har ventet de sidste to uger… payday og det eneste tidspunkt, hvor dit ansigt lyser op, og du rent faktisk går til kontoret med en masse vidunderlige, drømmende tanker i dit hoved-såsom hvor hurtigt du vil være i stand til at bolt ud af kontoret og få dig ned til nærmeste indkøbscenter, og du kan allerede lugte Caffè Verona® du planlægger at bestille hos Starbucks. Uanset hvad, du synes tvunget til impulsivt bruge alle de hårdt tjente penge på noget, der i al sandsynlighed-Hood du kan undvære. Ligesom denne kjole vil du sandsynligvis bærebare én gang eller de egyptiske silke plader, som du har været savler over lige siden du bemærkede, at Jessica Simpson på Newlyweds sover på i luksuriøs komfort. Pyt med de er faktisk værd 1400 dollars… men som du altid fortælle dig selv-du fortjener det. Desuden, hvad er skaden i at belønne dig selv for et veludført arbejde? Du fortjener nogle forkælelse også.

Du kan endda finde dig selv at lave planer på nogle luksuriøse spa, at prøve af deres afslappende (for ikke at nævne, ekstremt dyrt) ansigtsbehandlinger, massage eller behandlinger. Efter alt, du arbejder hårdt, og så du har helt sikkert fortjent det, da du har været stresset ud hele måneden lang fra din hektiske tidsplan og stramme deadlines.

På den anden side, har du nogensinde tænkt på at spare… selv lejlighedsvis sætte en portion væk for en regnvejrsdag? Har du tænkt på dig i fremtiden? Og hvis det rent faktisk involverer de egyptiske silke plader, som du lige har købt eller designeren kaffe, som du simpelthen ikke kan synes at få nok af-er det virkelig det værd?

Desværre for mange, før eller senere virkeligheden sætter ind, og når det gør det rammer dem som en kategori 5 Hurricane og de vågner de indser (forhåbentlig ikke for sent), hvor dybt de har begravet sig selv i en undertrykkende beløb af gæld. Og de indser også, at de har absolut intet at falde tilbage på for at få sig selv ud. Du kan blot aflevere håndklædet og erklære konkurs (mange gør) dog, en alternativ, mindre stressende og smartere måde at gå, er at i det mindste i første omgang, se på at få en konsolidering af gælden lån.

Tanken om en konsolidering af gælden lån kan ikke være alle, der lokkende til de fleste af gælden sadlede, men så igen, hvad der er alternativet-konkurs eller betale minimumssatser på dine kreditkort på 20% interesse for de næste 20 år? Desværre for dem af jer, der ikke har noget i din opsparing eller andre aktiver til at udnytte, kan det være din bedste løsning, og måske den første virkelig Smart økonomisk beslutning, du har gjort i ganske lidt.

Du er klart klar over, at et væld af virksomheder tilbyder gældskonsolidering lån, bare det faktum, at du læser denne artikel attesterer, at du har gjort nogle form for internetsøgning relateret til gæld eller konsolidering af gælden. Du skal bare nødt til at være ærlig om din økonomi eller hvad det var, at du gjorde med dine penge (når du stadig havde nogle), så hvem du beslutter at gå med at forsøge at sikre, at gælden konsolidering lån vil være i stand til at give dig et præcist scenario af din finansielle nutid og fremtid.

Fortiden er… som de siger, historie. Du har virkelig intet andet valg end blot at gå videre, gå væk fra dine tidligere fejltagelser og håber, at du har lært noget nyttigt. Og derefter indarbejde disse lektioner primebanks.org i din fremtidige handler med penge og håber mod håb om, at din konsolidering af gælden lån vil blive godkendt, så du kan tage den overvældende byrde af gæld, du har sadlet dig selv med og lade det langt bagefter.

Som du søger efter en konsolidering af gælden lån Sørg for at gøre din due diligence ved at shoppe rundt og stille spørgsmål, når du føler tabt ved “finansielle jargon” eller hele processen i almindelighed. Hvis du gør din del, vil du i høj grad øge dine chancer eller arbejde med en velrenommeret virksomhed, der ikke er ude på at drage fordel af din nuværende dårlige finansielle situation.

En sidste smule af rådgivning, næsten alle lån officerer arbejde på provision og så det er i deres bedste interesse for at… 1) Sørg for at få lånet og 2) Oplad dig den højeste rente muligt og de højest mulige gebyrer og stadig gøre handlen. Når det er sagt, ikke nogensinde tage det første citat du får for sats og lukning omkostninger som den bedste Deal du kan få, fordi det meget sjældent er. Mens shopping, skal du sørge for de virksomheder, du arbejder med vide, at din shopping rundt fortælle dem lige ud, at du vil give din virksomhed til hvem kan komme op med den bedste Deal, og hvem er er forhånd og ærlig fra get-go.

Glem aldrig, at du er ansvarlig (uanset din nuværende finansielle tilstand), og hvis du ikke føler dig tryg ved din långiver eller hvad der bliver præsenteret derefter blot gå videre, indtil du finder nogen, der behandler dig med respekt og værdighed, du fortjener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.