Det er ikke størrelsen på din bankkonto.

Du tror måske, at hvis du vinde i lotteriet eller få en enorm raise, alle dine problemer vil blive løst. Lyder logisk, right? Nå, det lyder måske logisk, men det er ikke. At have en større bank konto vil ikke gøre alle dine problemer forsvinde. Hvorfor? Fordi penge er intet mere end et kæmpe Forstørrelsesglas. Problemer du har med penge kun få større, når du har mere af det. Der er mennesker, der tjener $150.000 om året, som har enorme penge problemer, fordi de har aldrig lært, hvordan money værker.
Så, hvis du ønsker at gennemføre en anden top rigdom skaber vane i dit liv, Lær hvordan penge arbejder mens din bankkonto er stadig beskeden. Behandle enhver out-of-control udgifter vaner, plus eventuelle frygt for tab, angst for risiko og frygt for penge spørgsmål du måtte have. Hvis du starter små, vil du kunne gøre en masse fejl uden at det koster et bundt.
Du kan se, hvis din bankkonto er stor, chancer er at du vil ønsker at spille store med dine penge-Køb store ting, investere store summer og tage store risici. Hvis du ikke er veluddannede om penge, selv om, eller endnu ikke har en masse erfaring, kan store risici lig med enorme tab. Men hvis din bankkonto er små, vil du være mere tilbøjelige til at lære at håndtere dine penge omhyggeligt og sparsommeligt, hvilket minimerer din down-side. Sam Walton, grundlægger af Wal-Mart og Sam’s Club butikker, altid proklameret, at hvis han kontrolleret sine udgifter (dvs. holdt det lille), han havde råd til at gøre en masse forskellige fejl.
Så hvis du tror at du skal vente, indtil du vinder i lotteriet for at begynde at lære om penge, så tro om igen. Nu er det tid til at starte, selv om det er alle meget små. Du kan ikke såre dig så dårligt når din bankkonto er lille, og du kan lære en hel masse. Det er aldrig størrelsen på din bankkonto, der betyder noget – det er hvordan du beskæftige sig med penge, uanset størrelsen på din bankkonto. Og i dette tilfælde, at størrelse betyder noget og mindre er bedre. Held og lykke med gennemførelsen af denne top rigdom skaber vane!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.