Besparelse med indskudsbeviser

Selvom de er lidt af en fast bestanddel af de finansielle tjenester, der tilbydes af banker, et stort antal mennesker ikke er helt sikker på hvordan indskudsbeviser arbejde. De kunne kende at indlånsbeviser, eller CD’S, er normalt købt fra en bank, og at de sidste for indstille perioder, men de kan ikke vide hvordan besparelser er bygget med disse CD eller hvad nogle af den terminologi, der er forbundet med CD investeringer betyder. Nedenstående oplysninger er ment som en introduktion til indskudsbeviser, og bør bidrage til at besvare nogle af de mere grundlæggende spørgsmål, du måtte have vedrørende CDS

Som med enhver finansielle investeringer, er det vigtigt at sørge for, at du forstår præcis hvordan indskudsbeviser arbejde og hvordan du kan bruge dem til at forøge din opsparing før du sætter dine penge i en CD. Check med din foretrukne bank oplysninger om detaljerne i deres indlånsbeviser eller udføre yderligere forskning online før man investerer dine penge.

Hvordan CDS arbejde

Indskudsbeviser arbejde meget som fælles opsparingskonti, med den begrænsning, at pengene investeres i certifikatet ikke tilbagekaldes, indtil CD har nået sin modenhed. Løbetiden af et indskudsbevis er det punkt, hvor mængden tid CD var købt til (også kendt som et begreb) er afsluttet, og cd’en ikke længere indsamler renter på det tidligere var. Når et indlånsbevis er nået til modenhed, den fulde værdi af CD kan tilbagekaldes uden straf og pengene overføres ofte til andre besparelser eller til chequeing eller penge markedet konti.

Modenhed og tilbagetrækning

Da pengene investeres i et indlånsbevis vil fortsætte med at trække en nice rente indtil CD bliver kønsmoden, giver det mening at du vil blive opfordret til at holde dine penge i certifikatet, indtil modenhed er nået. De fleste banker og udstedere af indskudsbeviser ikke ønsker t være helt urimeligt, dog, og generelt har en kort periode hvert år, hvor certifikatet kan være indløst, før det bliver kønsmoden uden de sædvanlige sanktioner for tidlig tilbagetrækning. Du skal sørge for, at du ved, når denne periode er, hvis du planlægger at indkassere i dit certifikat på forhånd, men… afhængigt af udstederen, nogle af de bøder, der er forbundet med tilbagetrækning før modenhed kan være ganske stejl.

At vælge den rigtige betegnelse for din CDS

Udtrykket, du vælger til din indskudsbeviser vil i vid udstrækning afhænge af hvor længe du vil have dine penge til at trække renter, før du har brug for det. Hvis du regner med at bruge CDS til at planlægge fremtidige begivenheder såsom et bryllup, yderligere skolegang for dine børn, eller pensionering, kan du overveje en langsigtet certifikat. Hvis på den anden side du ønsker at bruge et indlånsbevis afsat penge til en ferie senere i år eller et andet lignende kortfristede omstændighed, ønsker du ikke dine penge til at være låst i en CD i en udvidet tidsperiode.

Bruger CD’s for at øge din opsparing

For at bruge indskudsbeviser til at forbedre din opsparing, er det vigtigt at huske, at i modsætning til traditionelle opsparingskonti, du ikke har så let adgang til dine penge i en CD. Fordelen ved dette er, at du lettere kan modstå fristelsen til at “låne” fra din opsparing. Flere CD med varieret vilkår kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af din opsparing uden at låse alle dine penge væk indtil 10-årige forfaldsdato.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.