5 overvejelser om Computing din bil forsikringspræmier

Har du nogensinde spekulerer på, hvorfor bil forsikring omkostningerne varierer fra én bil forsikringsselskab til den anden? Dette er på grund af de forskellige slags beregning faktorer, som bil forsikringsselskaber bruger til at udlede bil forsikring koste. Baseret på de svar, du svarede til bil forsikringsselskabet, vil de tilføje eller rabat udgifter før ankommer til en endelige pris for din bilforsikring. Derfor, er det vigtigt for dig at shoppe rundt først, før du forpligter dig til en bestemt bil forsikringsselskab som forskellige firmaer har en anden opfattelse af de forskellige høj risiko faktorer. Vi vil se på nogle af de faktorer, der bil forsikringsselskaberne tage overvejelser.
1. at have en ren kørsel optage.
Uden tvivl, ville bil forsikring koste stige, hvis du er blevet dømt af en drivende overbevisning. Således, det betaler sig at være en sikker driver, så ikke vil være unødvendige omkostninger.
2. føje yderligere drivere til politikken
Ved at føje yderligere drivere til politikken, vil blive tilføjet ekstra præmier. Således ikke tilføje i drivere til politikken for bare fordi du tror, at denne person i fremtiden kunne bruge bilen. Overveje nøje om det er nødvendigt at føje denne person ind i politikken.
3. den alder og køn af driveren
Hvis føreren er under 25 år vil satsen for det meste sandsynligt være forholdsvis høj. Dette er på grund af manglende køreoplevelse. Normalt, skal du have over tre år køre til citeres en lavere sats. Også, en enkelt mand driver satser højere end en enkelt kvinde. Dette skyldes, at hannerne er bedømt som en højere risiko for bil forsikringsselskaber.
4. din kredit rapport historie.
De fleste bil forsikringsselskaberne tage hensyn til dit kredithistorie. Betale dine regninger til tiden og opretholde en god kredithistorie vil tillade dig at nyde lavere bil forsikring koste.
5. anti-tyveri alarm
Ordne en elektronisk centrallås og alarm på din bil. Rabat kunne gives af forsikringsselskaber, når du har anti-tyveri enheder installeres i bilen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.