4 Fantastiske Blomst Beholdere, Til Inde Eller Ude

Fordi jeg stadig var ny til quiltning (og lidt utålmodig), jeg valgte traditionelle blokke med færre stykker, men jeg ville have en lille udfordring, også. Min mor elskede pasteller, så da jeg gik ind til Mølle-End butikken (nu lukket), valgte jeg syv stoffer, som jeg troede ville behage hende: lys gul solid, lys fersken solid, pink plaid, lille bleg orange blomster print, små grønne blomster print, mint grøn fast, og en æggeskal solid til at deltage i blokke. De to close-up fotos nedenfor viser nogle af de stoffer, jeg brugte. Jeg vidste ikke meget om quilt-gør derefter, så mange af de stoffer var en bomulds-polyester blanding (100% bomuld holder folder bedre, bestil her når der trykkes med et strygejern).

Spa Face Mask følgende diagram giver dig en idé om, hvor meget det samlede stof, der er nødvendig for af quilt top, opbakning og bindende (den moderne metode) til krybbe, tvilling, fuld, dronning og konge madras størrelser. Jeg ville oprindeligt have inkluderet disse dyner i Min Dyne Album hub, men jeg har ikke billeder af dem, indtil mit besøg til Michigan til min fødselsdag. Så, jeg besluttede, at mine tolv-tomme gader ville have mellem ni og 16 stykker. Georgien Bonsteel i sit første omgang quiltning bog, forudsat en indtægt i form af praktiske, traditionelle blokke. Typisk, en krybbe (lap) quilt er 45″ x 60″ -, dobbelt 70 x 90″, fuld 81″ x 96″, dronning 90″ x 108″, og kongen 120 x 120″. Stof krav, vil variere afhængigt af forviklinger af patchwork (flere stykker brug for mere stof). Jeg har prøvet, og selv om jeg er en professionel kvalitet, syerske, jeg ikke har tålmodighed til at afslutte en quilt top, meget mindre quilt.

Hvis du har en kort bed lastbil, og mange af de andre muligheder i vores guide er muligvis ikke kompatibel. At bygge en seng kan være en skræmmende projekt for de fleste DIY bygherrer. Godt, hvis du er ligesom de fleste mennesker, så er du sandsynligvis vil begynde at bruge din garage for at gemme så meget af de ting, som du overhovedet kan. Bryde kaffebønner ved hjælp af en tang. Quiltning er at være i generne, men jeg havde ikke arve nogen. Jeg fortalte hende, at jeg ikke ved, om nogen quilt top. Så jeg tænkte, hvorfor ikke lave en ny hub og sammenligne dem for at vise min progression for alle, der lige er begyndt deres dyne hånd?

Måske skrive denne hub vil inspirere mig til at afslutte det. Processen er ikke så slemt, virkelig, og du kan afslutte en dejlig væggen hænger i næsten samme tid, det tager at lave en fancy tøj. Hun var antydning rundt for at afslutte det, selvfølgelig, og jeg var glad for at lade hende. Min mors yngste søster var en mester quilter, og hun blev mor til quiltning igen. Tak så meget for at læse og tage sig tid til at dele din historie om quiltning i din familie. Fisk affald, der tjener som fødekilde for de planter, mens de planter, som kan give ilt til fisk, samtidig slippe af med vand urenheder.