Hjem forbedringer – planlægning

Hjem udsmykning er en af nøglerne til at gøre mest muligt ud af et hjem. Det rigtige og du kan gøre en fodgænger hjem til et slot.
Rigtig god indretningsarkitekter interviewe familiemedlemmer inden du foretager en handlingsplan og henstillinger for ændringer i et hjem interiør design og dekoration. Du og din familie kan drage fordel hvis du tager den samme fremgangsmåde, når du er i en gør det selv mode. Det er ligegyldigt om du flytter til et nyt hjem og har et stort projekt eller bare friskes op ét rum. Familie interviews er stedet at starte.
Hvilke aktiviteter skal imødekommes?
Stort projekt eller lille, begynder ved at finde ud af hvordan din familie vil bruge pladsen. Lad os antage, vi taler om et helt hus. Mødes med hvert familiemedlem og spørge dem, hvordan de mener om en række ting. Glem ikke at svare for dig, også.
Overvej følgende problemer med familiemedlemmer:
1. bliver læsning en populær aktivitet?
2. TV og film gennemsyn?
3. at spille elektroniske spil?
4. computer brug for lektier mere information her eller forretning?
5. sleepovers for den yngre generation?
6. sy?
7. møbler lakering?
8. Tømrer og træ arbejde projekter?
9. middag parter?
10. er der noget nyt familie medlem vil gerne prøve hvis der var et anstændigt sted for det? (Jeg håber din søn ikke fortælle dig, han vil gerne lære at spille trommer! Violinen var slemt nok.)
11. vil aktiviteterne, der gøres af en person alene eller en gruppe involveres?
12. har du eller din mand skal være nærliggende at overvåge aktiviteten?
13. er at have det forekomme inden for (eller ud af sted) noget andet vigtigt?
Selvfølgelig, der er gonna være unikke spørgsmål pr. omstændighederne af din familie. Hvis du laver en liste og stille relevante spørgsmål, vil forbedringer på dit hjem føre til lykkelige familie levende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.